مسکن و ساختمان

مسکن ملی و چالش زیرساخت‌های آب و فاضلاب

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تأکید کرد که علی‌رغم محدودیت‌های مالی، تلاش شده است تا طرح نهضت ملی مسکن به دلیل مشکلات زیرساختی آب و فاضلاب متوقف نشود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور، در دیدار با اصغر نورالله‌زاده، سرپرست صندوق ملی مسکن، تصریح کرد: «شرکت‌های آب و فاضلاب در سراسر کشور با تمام توان در حال فعالیت هستند تا زیرساخت‌های آب و فاضلاب طرح نهضت ملی مسکن به‌موقع تأمین شود. هدف ما این است که مردم دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند.»

ضرورت تأمین اعتبارات

امینی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن، پرداخت سهم یک‌سوم وزارت راه و شهرسازی در اجرای زیرساخت‌های آب و فاضلاب را امری ضروری دانست و گفت: «تخصیص به‌موقع اعتبارات نقش کلیدی در تسریع اجرای برنامه‌ها دارد و می‌تواند روند کار را بدون هیچ مشکلی پیش ببرد.»

هماهنگی برای همکاری بیشتر

نورالله‌زاده، سرپرست صندوق ملی مسکن، ضمن قدردانی از شرکت آب و فاضلاب کشور، اظهار امیدواری کرد که همکاری نزدیک این دو نهاد منجر به رفع سریع‌تر چالش‌های زیرساختی شود. وی همچنین قول داد که پیگیری‌های لازم برای تخصیص به‌موقع اعتبارات انجام شود تا این طرح به بهترین شکل ممکن پیش برود.

طرح نهضت ملی مسکن به‌عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی دولت، نیازمند تکمیل زیرساخت‌های آب و فاضلاب است. همکاری میان وزارت راه و شهرسازی و شرکت‌های آب و فاضلاب می‌تواند زمینه‌ساز اجرای موفق این پروژه و بهره‌مندی مردم از مزایای آن باشد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا