در دومین اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان:
پنل مصادیق ارزش افزوده در پروژه ایوان خانه خوانسار
پنل مصادیق ارزش افزوده در پروژه ایوان خانه خوانسار با حضور مسعود حاتمی، معمار و محمد اسدی، مدیرعامل شرکت نکسا لاین برگزار شد.
اسدی در ابتدای بحث درباره شرکت نکسا توضیح داد و سپس گفت: برای اینکه ساختمانی شبیه ساختمان های تقلیدی بی ربط به منطقه ساخته نشود، تصمیم به احداث بنایی گرفتیم که زمین آن متعلق به گروه نکسابود. به جای ۶۰ درصد ۴۲ درصد از سطح اشتغال زمین ساخته شد. چالش های زیادی در این پروژه وجود داشت به این دلیل که مدیریت آن از دور بود. تیم مهندسی را از تهران انتخاب کردیم به این دلیل که ساخت و ساز به سبک مدرن مدنظر ما بود. مهندسان ما چون بومی نبودند، مسائل زیادی طی مدت ساخت، رخ داد. در نهایت این پروژه شامل ۱۸ واحد متفاوت با هم هستند، بنابراین مسائل تکنیکال چالش برانگیزی نیز پیش روی ما قرار داشت، چالش بعدی سرمای زیاد منطقه بود و ما به دلیل دوری نمی توانستیم مانند ساخت و سازهای بومی کار را به مدت شش ماه تعطیل کنیم.
حاتمی نیز در ادامه گفت: سعی کرده ام ابتدا منطقه را خوب درک کنم و برمبنای آن پروژه را پیش ببرم. محله سرچشمه محل احداث پروژه محلی بسیار سرسبز است. پروژه از نظر من در ستایش بیهودگی در معنای حال خوب داشتن، در ستایش رهایی و در ستایش طبیعت یعنی تا جایی که می تواند طبیعت خوانسار را محترم بشمارد، است. تلاش کردیم همنشین با بافت این شهر پروژه را تعریف کنیم. رنگ خاکی را سعی کردم برای پروژه در نظر بگیرم چون کانتکس ویژه ای داشت. چندگانگی واحدها برای به رخ کشیدن نبود. ۱۸ ایوان برای مجتمع درنظر گرفتیم. پرسپکتیوها در این پروژه مدام در حال تغییر است. آجر را به خاطر نزدیک ترین حس زیستی که می دهد، استفاده کرده ایم.