جشن پایان سال صنعت ساخت و ساز در «هتل اسپیناس» تهران
هفدهمین اجلاس سازندگان و طراحان کشور با تجلیل از کارآفرینان برگزار شد
هفدهمین اجلاس سازندگان و طراحان کشور در تاریخ 26 بهمن با استقبال هزاران نفر از علاقهمندان صنعت ساختمان در هتل اسپیناس تهران، برگزار شد.
به گزارش صما، اجلاس سازندگان و طراحان کشور به همت “مجتمع رسانهای ساختمان – صما” وبا هدف تقدیر از کارآفرینان این صنعت که علاوه بر توسعه در حوزه خود، مسئولیت اجتماعی را نیز در نظر داشتند میزبان جامعه صنعت ساخت و ساز بود.
لازم به ذکر است این مراسم به عنوان میزبان فعالان بزرگترین بازوی اقتصادی کشور یعنی صنعت ساختمان موضوعات «بررسی چشمانداز بازار مسکن در سال 1403 » با تمرکز بر مسائلی از جمله مالیات و تورم، «مهارت متقاعدسازی کارفرما از نگاه معمار» مورد برسی قرار داد.
گفتنی است این اجلاس به همراه شانزده نشست قبلی، در راستای تخصصی بودن نظام ساختمان، جشن پایان سال را برگزار کرد.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت www.samair.ir و آدرس اینستاگرام sama.news مراجعه کنند.